Over Pons brommobielen te Zwijndrecht

Autobedrijf Pons is al sinds 1960 een bekende in Zwijndrecht en verre omgeving. Voor reparatie en onderhoud aan uw Toyota (VETOS Merkspecialist). Tevens zijn we ook Pons Vakgarage, u kunt voor alle merken bij ons terecht.

Als allround bedrijf zijn wij ook dealer van de brommobielmerken Ligier en Microcar. Een brommobiel is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Een brommobiel (45 km auto) biedt u mobiliteit zonder een gewoon rijbewijs. U heeft minimaal een AM-rijbewijs (bromfietsrijbewijs) nodig. U kunt uw huidige (misschien verlopen) autorijbewijs omruilen voor een AM-rijbewijs.

Voor wie is een brommobiel geschikt:

Een brommobiel is geschikt voor iedereen die mobiel wil zijn. Dit zijn vaak jongeren (vanaf 16 jaar) die overstappen van de fiets of scooter naar een brommobiel. En voor de groep ouderen, die graag mobiel willen blijven. Zij worden soms, door bv. gezondheidsredenen, min of meer gedwongen na te denken over een brommobiel.

Voor al deze situaties hebben wij de juiste oplossing. Wij begrijpen, zeker voor de groep ouderen, dat de overstap van auto naar brommobiel lastig en vaak emotioneel is. Wij begeleiden u graag in dit traject. Wij adviseren u graag over de inruil van uw huidige auto en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte brommobiel. Na aanschaf voeren wij graag het onderhoud voor u uit. Ook bij schade kunt u hier gewoon terecht.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij houden u graag mobiel!